JUNIOR PROJECTLEIDER (M/V) – MEDIA VERKOOP

Binnen Europa hebben wij reeds vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland en Oostenrijk en we groeien gestaag verder. Voor onze nieuwe vestiging in het centrum van Amsterdam zijn wij op zoek naar gemotiveerde projectmanagers met sales-verantwoordelijkheden m/v

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag carrière maken in de mediabranche? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We bevinden ons in een sterke groeifase en zouden graag samen met jou een nieuwe vestiging opbouwen!

 

EUROPEAN MEDIA PARTNER is een jong en dynamisch bedrijf met een horizontale hiërarchie in de sector van Content Marketing. Wij ontwikkelen hoogwaardige print- en onlinecampagnes complementair aan de vooraanstaande dagbladpers. Onze onderneming kenmerkt zich door een sterke verkoopcultuur, een ondernemende mentaliteit en onbeperkte carrièrekansen.

 

JOUW TAKENPAKKET:

Als projectleider (m/v) met sales-verantwoordelijkheden zorg je voor elke crossmediale campagne (nl. elke themakrant en campagnesite) vanaf het idee tot het afgewerkte product, dat aansluitend via de vooraanstaande dagbladpers afgeleverd wordt.  Je bent verantwoordelijk voor zowel creatieve vragen als de financiering door de telefonische verkoop van advertentieruimtes en ook de acquisitie van nieuwe en bestaande klanten. Je bent tevens verantwoordelijk voor het vastleggen van de redactionele inhoud, werkt nauw samen met onze journalisten, selecteert interessante interviewpartners en zorgt ervoor dat deadlines gehaald worden.

 

WIJ BIEDEN:

 • Boeiende crossmediale projecten met veel ruimte voor eigen ideeën. Je bent tegelijk verkoper (m/v), uitgever (m/v) en projectleider (m/v).
 • Een intensieve inwerking.
 • Een groot leerpotentieel op het gebied van verkoop.
 • De mogelijkheid om zelf je salaris mee te bepalen. Je ontvangt een salaris plus een commissie, bovendien bieden wij een bonussysteem zonder plafond.
 • De ontwikkelingsmogelijkheden bij European Media Partner zijn groot en alleen jij bepaalt hoe ver je wil geraken. Wij groeien snel en de mogelijkheid bestaat ook om een internationale carrière te ambiëren.
 • Een horizontale hiërarchie en een open ondernemerscultuur met prettige collega’s en een plezierige werksfeer.

Deze betrekking is op voltijdse basis. De positie kan per direct worden vervuld.

 

JOUW PROFIEL:

 • Je bent een vastberaden en gemotiveerd persoon, die in een open en ambitieus team zelfstandig kan functioneren.
 • Je hebt interesse voor uiteenlopende themadomeinen, doet graag internet research en schrikt er niet voor terug om je snel in onbekende onderwerpen in te werken.
 • Je hebt een vloeiende kennis van het Nederlands in woord en geschrift en bovendien heb je een goede kennis van het Engels.
 • Je hebt een probleemoplossende en creatieve werkattitude.
 • Je bent een echte salestijger en geeft niet snel op.
 • Je bent uitgesproken sterk communicatief en bent bereid buiten je comfortzone te werken.
 • Idealiter beschik je over een universitair diploma of een vergelijkbare kwalificatie. Een relevante bedrijfservaring is een voordeel maar geen must.

 

Voel je je aangesproken?

Wij kijken uit naar je sollicitatie met motivatiebrief en curriculum vitae in tabelvorm

per email aan: nl@europeanmediapartner.com

 

European Media Partner Nederland B.V., Kleine Gartmanplantsoen 21, 1017 RP Amsterdam

www.europeanmediapartner.com

 

Bij onze selectieprocedure verwerken wij de sollicitaties binnen een redelijke termijn na ontvangst. Voor eventuele vragen kunt u zich wenden tot onze Office Manager Amanda Ghidoni, mobiel nummer: +31 627 83 37 79