Campaign Manager

European Media Partner är ledande inom content marketing i norra Europa och producerar och distribuerar allt från magasin till tematidningar i den ledande dagspressen och skräddarsydda digitala temakampanjer.

Enkelt uttryckt jobbar vi med värdeskapande marknadsföring, content marketing, som fokuserar på kundens målgrupp. Det är det här vi är experter inom. Företaget grundades 2012 i Malmö och i dag finns vi, förutom i södra Sverige, även i Amsterdam, Oslo, Köpenhamn och Hamburg. Vi kommer såklart att växa ytterligare och öppna upp kontor i flera länder, men för att göra det behöver vi din hjälp. Det är nämligen våra mediesäljare som bygger grunden för våra expansioner och framgångar. Som du säkert redan förstått så präglas vårt företag av en stark säljkultur, möjligheter och entreprenörsanda.

Vår vision är att bli den ledande aktören på den europeiska marknaden och under 2017 öppnar vi därför ytterligare kontor i Europa. Nu söker vi en mediesäljare med projektansvar som kan, och vill, växa med oss.

Vi vet vart vi ska – vet du hur långt du vill gå?

Säljande Campaign Manager för Cross Media Lösningar

I rollen som mediesäljare ansvarar du för en temafokuserad kampanj under åtta veckor i taget. Du driver kampanjen som ett eget företag – från idé till färdig produkt. Du har ett självständigt ansvar för att finansiera tidningen vilket innebär att sälja olika print- och digitala lösningar till kunden. Du ansvarar även för det redaktionella innehållet för kampanjen så att den innehåller relevanta intervjupersoner och artiklar med högt nyhetsvärde och relevans.

Fokus ligger på försäljning men du kommer också att agera rådgivare inom content marketing och projektledare med eget ansvar. Det är med andra ord ett varierande jobb. Telefonen blir ditt viktigaste verktyg och försäljningen sker mot företag över hela Sverige.

För att klara av det bör du vara självgående, målmedveten och ha ett bra självförtroende. Vi ställer höga krav och vet hur man når bra resultat, samtidigt som vi har väldigt kul på arbetsplatsen.

Vi söker dig som..

  • Är självsäker, självgående och prestigelös.Siktar mot toppen och jobbar gärna hårt för att nå uppsatta mål och budget.
  • Jobbar självständigt med att lösa olika arbetsuppgifter och har ett strukturerat arbetssätt.
  • Är stresstålig och har en positiv energi som du gärna delar med dig av – samarbete är en förutsättning för att lyckas.
  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning, annan relevant arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder..

  • Ett varierande jobb – du är säljare och projektledare samtidigt.
  • Varje år leder du flera kampanjer där du ansvarar för allt från försäljning och innehåll till slutlig produkt.
  • EMP Sales School – en gedigen säljutbildning. Du förväntas driva varje kampanj som ditt eget bolag.
  • Stor möjlighet att påverka din lön. Fast marknadsmässig lön med provision utan tak.
  • Utveckling och karriär – hos oss är möjligheterna stora och du bestämmer själv hur långt du vill nå. Det finns även möjlighet att göra en internationell karriär.

Ansökan

Välkommen med att skicka in din ansökan till [email protected]. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Anställningen är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö – med provanställning på sex månader.