Junior Campaign Manager

Junior Campaign manager (M/V)

Ben jij enthousiast, leergierig en geïnteresseerd in sales? Dan hebben wij de baan voor jou!

Het content marketing bureau European Media Partner is 9 jaar geleden opgericht als een klein media sales bedrijf met de droom om het grootste content bureau in Europa te worden. Sindsdien hebben we succesvolle content campagnes gecreëerd in zes landen, hebben we 50+ medewerkers en werken we samen met de meest toonaangevende experts, media partners en distributie kanalen op de markt.

Onze dromen eindigen hier niet! We blijven groeien en willen dat doen samen met mensen die gepassioneerd zijn over slimme distributieoplossingen, kwalitatieve content, professionele sales funnels en langdurige klantrelaties. De basis van ons succes is, net als 9 jaar geleden, het verspreiden van de verhalen van onze klanten door exclusieve overeenkomsten te sluiten met de grootste mediahuizen, hoogwaardige content te produceren en deze op een creatieve en aantrekkelijke manier te verspreiden via de meest toonaangevende mediakanalen om de doelgroep te inspireren.

Over de rol van Junior Accountmanager
Bij European Media Partner werk je in een sales team met 20-25 accountmanagers, met een gemengde achtergrond en ervaring. Samen bieden we distributieoplossingen online en in print via kanalen als Het Financieele Dagblad, Algemeen Dagblad, Het Parool en ons eigen lifestyle magazine “The Visionaire Life”. Het merendeel van je dagelijkse contacten heb je met beslissers bij grote en middelgrote bedrijven in Nederland en wereldwijd. De dialoog vindt telefonisch plaats waarbij je de beste oplossing afstemt op de behoefte van de klant en hen in het verkoopproces leidt.

Je belangrijkste taken bij ons
Onderzoek naar bedrijven, acquisitie en het opvolgen van leads

Voortdurende analyse van de zakelijke omgeving – nieuwe persberichten, welke producten staan op het punt te worden gelanceerd, welke wereldgebeurtenissen beïnvloeden de industrie, enz.

Verkoopgesprekken (inkomend en uitgaand)

Onderzoek en analyse van de industrieën / diensten van potentiële klanten

Op maat gemaakte oplossingen aanbieden in print en online

Follow-up gesprekken en aftersales


Naar wie zijn we op zoek?
Bij European Media Partner geloven we niet in hiërarchieën, maar in ondernemerschap, talent, mentaliteit en professionalisme. Om bij ons te passen, moet je deze waarden delen en bereid zijn om het gevraagde werk te doen – want goede verkoopresultaten zijn geen toeval. Je hebt bij voorkeur ervaring in sales, specifieke ervaring met media sales is geen vereiste. Het belangrijkste is in plaats daarvan dat je – net als wij – op zoek gaat naar oplossingen voor klanten en deals wilt sluiten die succesvol zijn voor zowel ons als de klant.

Je eerste tijd bij European Media Partner
Tijdens je eerste week in de functie word je geïntroduceerd in ons team, met toegewijde Business Developers als je naaste collega’s en mentor. Je wordt getraind in onze producten, verkooptechnieken, research voor je campagne en begint met het voeren van je eerste klantgesprekken. Wat er daarna gebeurt, is helemaal aan jou. Wij bieden een snelle loopbaanontwikkeling voor wie ambitie heeft en een carrière binnen het bedrijf aanmoedigt – hier ben jij degene die de lat legt.

Voordelen

  • Vast basissalaris met een royaal commissiemodel
  • Regelmatige incentives
  • Een creatieve en dynamische werkomgeving bij een door ondernemers gedreven contentbureau
  • De mogelijkheid om samen te werken met een aantal van de meest toonaangevende bedrijven en brancheorganisaties in Nederland.
  • Functie binnen een jong, dynamisch en hecht team

Dienstverband: Fulltime, 100%.

Locatie: Keizersgracht 424, Amsterdam.

Startdatum: In overleg. Wij hebben deze advertentie openstaan voor toekomstige mogelijkheden bij ons zonder vaste startdatum en bekijken voortdurend sollicitaties.


Over European Media Partner

European Media Partner is een toonaangevend prijswinnend content marketing bureau, dat gespecialiseerd is in content distributie. Wij werken samen met klanten en partners via de toonaangevende dagbladen in print en online. Wij zijn een jong, snelgroeiend bedrijf met een sterke visie en streven ernaar het Europese medialandschap te veranderen en te beïnvloeden.

Voel je je aangesproken?

Wij kijken ernaar uit je sollicitatie met motivatiebrief en curriculum vitae te ontvangen via [email protected] of LinkedIn Bij onze selectieprocedure verwerken wij de sollicitaties binnen een redelijke termijn na ontvangst. Voor eventuele vragen kan je je wenden tot Hester van Meurs op 020 808 82 19.