Junior Campaign Manager

Junior Accountmanager (M/V)

Kom per direct ons gezellige team versterken

Ben je net afgestudeerd of sta je aan het begin van je commerciële loopbaan? Als Junior Accountmanager krijg je bij European Media Partner de kans om een vliegende start te maken! Bovendien kom je terecht in een enthousiast en jong team

Wat ga je doen als Junior Accountmanager:

 

Als junior accountmanager ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het creëren van je eigen thema-gerichte crossmediale campagne, waarbij de focus ligt op mediaverkoop – je runt deze campagne als je eigen bedrijf. Je zal je specialiseren in ons product en het aanbieden hiervan. Hierbij zal je als een ware consultant bestaande en nieuwe klanten benaderen en hun boodschap uitdragen in de campagne.

In het 8 weken durende project zal je starten met een researchfase waarbij je je in korte tijd verdiept in de markt waarin jouw onderwerp opereert. Het is noodzakelijk dat je op de hoogte bent van alle trends, ontwikkelingen en verwachtingen van de markt om zo te kunnen sparren met potentiële partners. Bovendien ben je ook verantwoordelijk voor het bedenken van de redactionele content voor jouw campagne, waarbij je nauw samenwerkt met onze journalisten.

Wanneer je de researchfase hebt afgerond zal de salesfase van start gaan. In deze fase zal je je bezighouden met de financiering van het project. Hierbij benader je zowel bestaande als nieuwe klanten – je zult onderhandelen met beslissingsmakers bij de grootste bedrijven van Nederland die passen bij het onderwerp van jouw campagne. Met hen ga je in gesprek om samen tot het perfecte idee voor een marketingoplossing te komen.

 

Wat wij jou bieden:

 

 • Werken in een hecht, ambitieus team waar we informeel met elkaar omgaan, hard werken en veel lachen;
 • Een goede salesschool met wekelijks meerdere trainingen en refreshers;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien, zowel persoonlijk als financieel
 • Een interessant bonus- en commissiesysteem zonder plafond;
 • Gezellige afterworks en regelmatige incentives;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Wie wij zoeken:

 • Ambitieus en commercieel talent met een hbo-diploma op zak;
 • Je deinst niet terug voor een uitdaging en krijgt energie van het behalen van targets;
 • Je bent zelfverzekerd, hebt lef en gaat graag op avontuur buiten je comfortzone;
 • Je bent sales gedreven en denkt in creatieve oplossingen;
 • Je kunt zelfstandig functioneren, maar bent ook graag onderdeel van een hecht team;
 • Je bent fulltime beschikbaar op korte termijn

 Waar ga je werken?

European Media Partner is een top-notch sales gedreven mediabedrijf op het gebied van content marketing. We ontwikkelen hoogwaardige crossmediale themacampagnes, zowel in print als online, die worden verspreid met bekende dag- en weekbladen en op onze eigen online platformen. Wij bieden je een hecht team dat elkaar scherp houdt en samen plezier heeft. We leiden entrepreneurs op die oplossingen bedenken, adviseren en kansen grijpen om bedrijven te helpen impact te maken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op de Amsterdamse grachten en wil je meegroeien in een snelgroeiende organisatie met een horizontale hiërarchie en onbeperkte carrièrekansen? Dan zoeken wij jou! Stuur je CV en motivatie naar [email protected] of upload ze snel via LinkedIn.