Stagiair Sales

Wij denken dat het tijdens een stage het tofst is om als volwaardig lid mee te draaien met het team. Ben jij ook altijd op zoek naar goede deals, draag jij graag verantwoordelijkheid en wil je echt een onderdeel zijn van het team en dus een bijdrage leveren aan onze successen? Dan is deze vacature als Stagiair Sales de springplank naar een succesvolle sales carrière!

 

Tijdens jouw stageperiode zal je een crossmediale campagne gaan neerzetten. Je bent verantwoordelijk (natuurlijk onder begeleiding) voor de gehele campagne van A tot Z. Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimtes door acquisitie van nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast houd je je bezig met het bedenken van redactionele content voor jouw campagne, waarbij je nauw samenwerkt met onze content studio en de door jou benaderde inspirerende experts.

 

Wie we zoeken;

Een ambitieuze student in de afrondende fase van zijn of haar commerciële studie. Iemand die op hoog tempo kan werken en verantwoordelijkheid neemt. Je hebt de kracht om jezelf te motiveren en gestelde doelen te behalen en te overtreffen! Wij denken groot en verwachten van jou hetzelfde!

Wat wij jou bieden;

Al onze medewerkers vinden het leuk om naar hun werk te gaan, want we investeren in al onze medewerkers en dus ook in jou! Naast dat wij je een hecht team kunnen bieden waarbij toewijding, creativiteit en een vleugje waanzin centraal staan, ondernemen we continu gezamenlijke activiteiten (verkoopwedstrijden, diners, trainingssessies en gezellige afterworks). Uiteraard blijft er ook tijd over om aan je stage-opdracht/afstudeeropdracht te werken. Naast dat je jezelf kan verder ontwikkelen, staat er natuurlijk ook een stagevergoeding tegenover. In principe zoeken we iemand voor 40 uur per week (in overleg).

Ben jij na het lezen van de vacature nog steeds enthousiast? Stuur dan snel je CV en motivatie naar: [email protected]