NORSKTALENDE OG DEDIKERTE MEDIESELGERE SØKES TIL VORES KONTOR I OSLO

Selgende prosjektleder av crossmedia-løsninger

European Media Partner er ledende innen innholdsmarkedsføring og content marketing i Nord-Europa. Vi produserer og distribuerer alt fra magasiner til temabilag i dagspressen og skreddersydde digitale temakampanjer. Kort fortalt jobber vi med verdiskapende markedsføring og content marketing med fokus på kundenes målgrupper.

I august ekspanderer vi videre og etablerer kontor sentralt i Oslo sentrum. Selskapet har alltid vært preget av en sterk salgskultur med fokus på muligheter og entreprenørskap – og tilbyr store muligheter til utvikling, og muligheter for internasjonal karriere.

Nå trenger vi medieselgere med prosjektansvar som kan og vil vokse sammen med oss på det Europeiske markedet.

Arbeidsoppgaver

Som medieselger har du ansvaret for temakampanjer som går over 8 uker. Du må kunne drive kampanjen som egen virksomhet, fra ide til ferdig produkt. Du har selvstendig ansvar for å finansiere produksjonen med salg av både print- og digitale løsninger. Du har også ansvar, sammen med våre journalister, for det redaksjonelle innholdet i kampanjen. Dette innebærer å finne relevante intervjuobjekter som er med på å skape spennende og nyttig innhold av høy kvalitet.

Stillingen innebærer et fokus på mediesalg, men du vil også fungere som rådgivere for content marketing og prosjektleder med eget ansvar. Dette er med andre ord en svært variert jobb hvor telefonen er ditt viktigste verktøy for å komme i kontakt med bedrifter over hele Norge.

For å lykkes med jobben må du være selvdreven, målbevisst og ha tro på deg selv. Vi stiller høye krav og vet hvordan man leverer resultater. Samtidig vet vi hvordan man har det gøy på arbeidsplassen.

Vi søker deg som:

·       Er selvgående og trygg på deg selv

·       Sikter mot toppen og jobber hardt for å nå budsjett og egne mål

·       Jobber selvstendig og strukturert for å løse ulike arbeidsoppgaver

·       Håndterer stress og har en positiv innstilling til samarbeid

·       Har relevant bakgrunn innen mediesalg, høyere utdannelse eller annen relevant arbeidserfaring

Vi tilbyr:

·       Varierte arbeidsoppgaver hvor du både er prosjektleder og selger.

·       Variasjon gjennom hele året med ulike kampanjer fra salg til ferdig produkt

·       EMP Sales School er en omfattende utdanning hvor du lærer å drive en kampanje som eget foretak.

·       Store muligheter til å påvirke egen lønn. Vi tilbyr god fast lønn + provisjon uten tak.

·       Store muligheter til utvikling og muligheter for internasjonal karriere.

Send din CV og søknad til rekrytering@europeanmediapartner.com. Vi ansetter fortløpende heltidsstillinger med 6 mnd. prøveperiode til vårt nye kontor sentralt i Oslo.

Om arbeidsgiveren

European Media Partner ble etablert i 2012 i Malmø og har i dag over 100 ansatte fordelt i Malmø, Amsterdam, København og Hamburg. Vi har som mål å bli ledende på content marketing i det europeiske markedet og planlegger enda et nytt kontor i Europa i løpet av 2017.